Johanna Stroud Photography

Blog

Ny blogg ny start

 

Hej!

Nu blir det en nystart, med en ny blogg och ny energi!

 Tanken är att jag ska posta lite inlägg om vad som händer i vardagen, men med mer fokus på foto. Vill att min blogg ska vara en fotoblogg som alla fotointresserade kan gå in och läsa. Tänker lägga upp fototips, behind the scenes och resultatet av mina fotograferingar.

Hoppas ni kommer gilla det! 

 

Canon 5D sr // Canon 85mm 1.2   En bild från min första fotografering här uppe i Stockholm.  Modell: Alice F // Stockholmsgruppen// Styling: Neira Tokalija  // Smink & Hår: Mathilda Hedin Ekwall    

Canon 5D sr // Canon 85mm 1.2 

En bild från min första fotografering här uppe i Stockholm.

Modell: Alice F // Stockholmsgruppen// Styling: Neira Tokalija  // Smink & Hår: Mathilda Hedin Ekwall