Johanna Stroud Photography

Blog

Öland, I love you!!!

När jag och Pär hade två veckors semester tillsammans bestämde vi oss för att åka till Öland och bara ta det lugnt. Vi solade, badade, grillade, spelade fia med knuff i husvagnen och hade det så mysigt. Vi åkte även runt på små roadtrips och utforskade Öland, och wow vad fint det är! Helt galet att en kan bli förälskad i ett ställe. Var tvungen att stanna bilen ungefär överallt!

0H6A3840webb.jpg
Vi fick också fin besök av Maggie och Tommy som också var på Öland. Så vi åkte till en mysig fisk resturang i Sandviks hamn och åt middag tillsammans. Väldigt trevligt och supergod mat! Sen blev det en promenad på stenstranden där vi tog massa romantiska bilder och byggde stentorn.

Vi fick också fin besök av Maggie och Tommy som också var på Öland. Så vi åkte till en mysig fisk resturang i Sandviks hamn och åt middag tillsammans. Väldigt trevligt och supergod mat! Sen blev det en promenad på stenstranden där vi tog massa romantiska bilder och byggde stentorn.

0H6A3889webb.jpg
0H6A3899webb.jpg
0H6A3904webb.jpg
0H6A3914webb.jpg
När det började bli kväll, vinkade vi hejdå till Maggie och Tommy och åkte upp mot Byxelkrok. Där vi helt spontant körde in på småvägar och hittade så många fina platser.

När det började bli kväll, vinkade vi hejdå till Maggie och Tommy och åkte upp mot Byxelkrok. Där vi helt spontant körde in på småvägar och hittade så många fina platser.

0H6A3939webb.jpg
0H6A3956webb.jpg
0H6A3967webb.jpg
0H6A3968webb.jpg
0H6A3987webb.jpg
Dagen där på kom Linus och Nicklas och hälsade på, och vi åkte på en liten dagsutflykt till Långe Erik. Det var så fint där men vi fick nästintill cellskräck när vi skulle gå upp för den smala trappan och mötte ungefär 40 pers som var påväg ner. Fattar inte hur det ens var möjligt att vara så många på ett så litet område. Vi dog dock inte och utsikten var magisk.

Dagen där på kom Linus och Nicklas och hälsade på, och vi åkte på en liten dagsutflykt till Långe Erik. Det var så fint där men vi fick nästintill cellskräck när vi skulle gå upp för den smala trappan och mötte ungefär 40 pers som var påväg ner. Fattar inte hur det ens var möjligt att vara så många på ett så litet område. Vi dog dock inte och utsikten var magisk.

0H6A4065webb.jpg
0H6A4084webb.jpg
0H6A4085webb.jpg
0H6A4088webb.jpg
0H6A4090webb.jpg
0H6A4094webb.jpg
0H6A4098webb.jpg
0H6A4115webb.jpg
Sista stoppet på våra utflykt fick bli Homrevet. Det var väldigt spontant då vi bara körde förbi skylten och jag gillade namnet. Så jag envisades om att där skulle vi minsann åka in. Det var ett bra beslut, för jag det var den finaste stranden jag sett på Öland. Det var väldigt lugnt, inte så mycket folk, stora sanddynor, en mysig tallskog och ett vatten som var turkost. Helt perfekt!

Sista stoppet på våra utflykt fick bli Homrevet. Det var väldigt spontant då vi bara körde förbi skylten och jag gillade namnet. Så jag envisades om att där skulle vi minsann åka in. Det var ett bra beslut, för jag det var den finaste stranden jag sett på Öland. Det var väldigt lugnt, inte så mycket folk, stora sanddynor, en mysig tallskog och ett vatten som var turkost. Helt perfekt!

0H6A4121webb.jpg
0H6A4125webb.jpg
0H6A4130webb.jpg
0H6A4136webb.jpg
Det var en så bra semester, Öland är så vackert!! 

Det var en så bra semester, Öland är så vackert!!